Rabo ClubSupport

Wij doen mee aan de Rabobank clubsupport! Bent u lid van de Rabobank ? Kunnen wij op uw stem rekenen? U kunt uw stem uitbrengen van 4 tot 25 oktober via rabobank.nl/clubsupport of via de Rabo app. (stichting de knuffelkonijntjes).

Ons Doel:
Wij gaan met onze speciaal getrainde emotioneel supportdieren naar diverse zorginstellingen, ziekenhuizen en bezoeken terminaal zieke mensen op locatie enz. Het doel is dat deze mensen even hun zorgen, ziekte en eenzaamheid kunnen vergeten door ze in contact te brengen met onze dieren.
Door de vele verzoeken van uitbreiding van onze emotioneel supportdieren op locatie (minipaardjes en ezeltjes), zijn we op zoek naar een speciaal ingerichte aanhanger om het mogelijk te maken deze dieren op een diervriendelijke manier te vervoeren naar o.a. ouderen met dementie en ernstig zieke patiënten. Omdat wij financieel diep getroffen zijn door de Coronacrisis is het voor ons niet mogelijk om ons doel zelf te realiseren. Stem op ons en maak dit mogelijk.

U heeft 3 stemmen in totaal en mag 1 daarvan op ons uitbrengen. Dank u wel!

Video – Pien van Huet