Blog

Kartcentrum Zwolle doneert

  Kartcentrum Zwolle doneert 40 ontmoetingen aan Stichting De Knuffelkonijntjes vr 25 jun 2021, 11:41  Zwolle – Dankzij Kartcentrum Zwolle kan Stichting De Knuffelkonijntjes binnenkort 40 onvergetelijke ontmoetingen met dieren weggeven aan onder andere terminaal zieke kinderen en dementerende ouderen. Eigenaar Christian Snoek van Kartcentrum Zwolle wil graag lokaal betrokken zijn en ging op zoekMeer lezen over “Kartcentrum Zwolle doneert”

Wij gaan weer open!

  Hoera! Vanaf a.s. woensdag 19 mei mogen we eindelijk weer open! Na acht maanden is het eindelijk zover! Ondanks de lock-down hebben wij natuurlijk niet stil gezeten. Ons terras is vernieuwd, vanaf woensdag kun je dan ook heerlijk genieten van een lekkere bak koffie/thee op ons overdekte terras. Openingstijden: 10:00 – 17:00 uur UMeer lezen over “Wij gaan weer open!”

Tijdelijk gesloten

  We zijn genoodzaakt vanwege de corona-maatregelen onze dierenweide tijdelijk te sluiten voor bezoekers. Aangezien wij, zodra het weer mag, bij verzorgingshuizen en ziekenhuizen op locatie werken met kwetsbare doelgroepen hanteren wij een strikt corona-protocol. Zo kunnen wij veilig werken en de kwetsbare cliënten alsnog een glimlach bezorgen in deze ‘rare’ periode. Zodra de dierenweideMeer lezen over “Tijdelijk gesloten”

Huisregels

U betreedt het terrein op eigen risico U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen en laat deze niet rondslingeren Geen dieren voeren, hier zorgen onze dierenverzorgers voor Geen dierenverblijven openen zonder toestemming en begeleiding van een medewerker Niet klimmen op het hek en de koets Je mag de dieren alleen aaien, niet oppakken of optillenMeer lezen over “Huisregels”

Lekker eten en voeding

Je kent het wel goede voornemens, vaker sporten, gezond eten… maar hoe zit dat eigenlijk met de dieren op de dierenweide. Wat is gezond eten voor een geit? En is datzelfde eten ook gezond voor een pony? We vroegen het aan onze dierenarts Wigert de Pagter van Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland. Wat adviseer jij als dierenartsMeer lezen over “Lekker eten en voeding”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.