Belastingvrij schenken

Spaar geen geld maar herinneringen

Dankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Dierenweide Dieze Oost en Stichting De Knuffelkonijntjes als aftrekpost bij uw belastingaangifte indienen. Hierdoor is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

Voorwaarden

Wanneer u jaarlijks het volledige schenkingsbedrag wilt aftrekken van de belasting dient de schenking te worden vastgelegd in een overeenkomst voor minimum 5 jaren achtereenvolgend en in vaste termijnen plaats te vinden met ieder jaar circa hetzelfde totaalbedrag. U kunt in de overeenkomst zelf aangeven welk totaalbedrag u per jaar wilt schenken ook kunt u aangeven of dat u het bedrag per jaar, per half jaar, per kwartaal of per maand wilt doneren. 

Schenkingsformulier

Het formulier kunt u eenvoudig downloaden en invullen.  Download het schenkings- en het machtigingsformulier van de website van de belastingdienst, vul het in en stuur het naar:

Stichting De Knuffelkonijntjes
Antwoordnummer ……..
………………………………

Benodigde gegevens

Incassant ID nummer:
Adres:Postbus …………..
……………………..
RSIN nummer:

Wilt u eenmalig een groot bedrag te schenken? Dat is uiteraard mogelijk. Voor advies en begeleiding neem gerust contact op met……………..