Wie zijn wij

Van droom naar werkelijkheid.
René en Angela vertellen hun verhaal, van twee konijnen aan huis op pad naar verzorgingshuizen naar een complete dierenweide.

Even je zorgen, ziekte en eenzaamheid vergeten

Wat doen wij?
Ernstig (terminaal)-zieke kinderen, ouderen met dementie en kinderen van zieke ouders kunnen even hun zorgen en ziekte vergeten wanneer ze knuffelen met onze ‘knuffelkonijntjes’. Wij bezoeken ziekenhuizen, zorginstellingen, hospice, bezoek aan huis en verzorghuizen om de kinderen en ouderen een bijzondere dag te bezorgen.

Daarnaast is de Dierenweide Dieze Oost onze basis van waaruit wij werken. Daar is de opvang van onze ‘knuffelkonijntjes’ en hebben we nog vele andere dieren zoals mini paardjes, Nubische geiten, ezeltjes, cavia’s, mini varkentjes en meer. De dierenweide heeft ook een belangrijke maatschappelijke rol waar we activiteiten voor wijkbewoners organiseren, iedereen mag meedoen! Iedereen heeft een verhaal en op de dierenweide kun je zijn wie je bent. Neem een kopje koffie op het terras gerund door onze vrijwilligers of kom knuffelen met onze konijntjes.

Een prachtige yurt, een ronde tent, fungeert als zeer geschikte therapieruimte voor het werk met onze emotioneel supportdieren. Deze therapie kunnen wij nu dus ook op onze thuis locatie aanbieden.

Dierenweide Dieze Oost en Stichting Knuffelkonijntjes is sociaal en verbindend. Kom gerust langs om een kijkje te nemen!

Giften en donaties
Wilt u ons ook op een andere manier steunen dat kan natuurlijk! Als stichting zijn we volledig afhankelijk van giften en donaties. Dit wordt onder andere ingezet voor medische zorgkosten, voer en huisvesting van onze dieren. Wilt u dat wij het mooie werk met de knuffelkonijntjes en de dierenweide kunnen voortzetten? Dan kunt u ons steunen door middel van een financiële bijdrage op rekeningnummer NL92RABO0304824003 t.a.v. Dierenweide Dieze Oost en ANBI stichting de knuffelkonijntjes (dit is voor u gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting, omdat wij officieel zijn benoemd tot ANBI stichting.)


Bedankt voor uw bijdrage!