Yurt activiteitenruimte

Een unieke ruimte geschikt voor rouwverwerking-sessies, coaching, trainingen, Yoga

De Yurt is een unieke ruimte geschikt voor rouwverwerking-sessies, coaching, trainingen, activiteiten zoals Yoga en exposities!

Activiteitenruimte

De Yurt is een speciale ruimte die veel mogelijkheden biedt. Bijvoorbeeld als een veilige omgeving waarin aandacht kan zijn voor rouwverwerking voor kinderen – een initiatief opgezet met hulp van Stichting Het Hervormd Weeshuis Zwolle. Onze emotioneel supportdieren zijn speciaal getraind om hierin te ondersteunen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze grote dank gaat uit naar de organisaties die de bouw van de Yurt mogelijk maakten: Hervormd Weeshuis Zwolle, Oranjefonds, WijBedrijf Dieze, DELA Fonds, Provincie Overijssel, ‘t Noaberschap en Bouwbedrijf Van Gelder uit Hattemerbroek.

Workshops en trainingen

Even weg van kantoor? De natuur in?

Een bijzondere ruimte op een unieke locatie

  • In Zwolle-stad
  • Een groene omgeving
  • Bij de leukste dieren
  • In een prachtige Yurt

Dat kan! Reserveer onze Yurt voor uw meeting. Voor uw vergadering, workshop, Yoga, coaching- of trainingssessie. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Coaching

Bent u coach en opzoek naar een inspirerende en vertrouwde omgeving voor uw cliënten? Door de ronde vormen en warme uitstraling van de Yurt zullen u en uw cliënt zich al snel thuis voelen.

Vraag naar de mogelijkheden om de ruimte te gebruiken voor coachingsessies.

Expositieruimte

Wij willen kunstenaars van tijd tot tijd een podium bieden om eigen werk te tonen. Daarnaast gaan we activiteiten organiseren op het gebied van kunst en cultuur. Hebt u vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Wilt u gebruik maken van de Yurt, maak hier uw reservering

Een yurt is een nomadentent en komt voor in Rusland, Kirgizië en in gedeelten van China, Iran en Turkije. Het woord ‘joert’ komt van het Russische ‘joerta’, wat weer van het Turkse yurt is afgeleid. In het Turks betekent yurt een ‘slaapverblijf’.